Internationaal

Internationaal

VHM Audit is lid van IECnet, een internationale alliantie van zelfstandige kantoren van accountants, belastingadviseurs en consultants.

BR102703


IECnet

IECnet telt ruim zeventig leden uit zo’n zestig landen verspreid over de hele wereld. Net als VHM Audit zijn de partners van de IECnet kantoren in hun land gekwalificeerde professionals met een sterke focus op het mkb en het middelgrote en grote (familie)bedrijf. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen toetst IECnet geregeld het kwaliteitssysteem van de aangesloten kantoren. IECnet is volwaardig lid van IFAC’s Forum of Firms.

Voor de IECnet website klik hier 

Actief betrokken

VHM Audit is actief betrokken bij IECnet en bepaalt al jaren mede het beleid van de alliantie. Tobi Smit heeft sinds 2007 verschillende functies in het bestuur van IECnet vervuld en is van 2016 tot 2020 wereldwijd voorzitter van IECnet geweest. In 2021 is hij tot erelid van IECnet benoemd. Tobi Smit en Wilfred van der Werf-van Dijk vertegenwoordigen VHM Audit bij IECnet en onderhouden de contacten met internationale collega’s.

Voordeel

De informele sfeer en de middelgrote omvang van de alliantie monden uit in solide onderlinge relaties. Door het vele persoonlijke contact tijdens internationale meetings wisselt VHM Audit kennis en ervaringen uit met de andere leden.

Door de jarenlange betrokkenheid kent VHM Audit zijn internationale collega’s inmiddels zeer goed. Dat levert voordeel op voor de internationaal opererende klanten van VHM Audit. Klanten die willen uitbreiden naar het buitenland, bijvoorbeeld met een extra vestiging of een productielocatie, worden door VHM Audit in contact gebracht met een goed kantoor dat in het betreffende land het klappen van de zweep kent.