Over ons

Wij kijken verder dan cijfers

VHM Audit is een audit-only-kantoor dat zich richt op het uitvoeren van financiële controles.

VHM foto 040

Missie

De missie van VHM Audit is het ontzorgen van haar klanten op het gebied van audit en assurance, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Visie

VHM Audit wil zijn missie realiseren door altijd de afspraken met opdrachtgevers na te komen. Deze zijn gebaseerd op de kwaliteitsstandaarden die VHM Audit hanteert tegen een vaste, faire prijs en met behulp van betrokken medewerkers.

VHM Audit werkt zoveel mogelijk met vaste aanspreekpunten en controleteams en streeft langetermijnrelaties met opdrachtgevers en medewerkers na.

Cultuur van de organisatie 

VHM Audit streeft een gezonde balans na tussen werk, studie en privé. Overwerk wordt niet gestimuleerd en is in de praktijk eerder uitzondering dan regel. 

De onderlinge contacten tussen directie en medewerkers zijn informeel, de uitvoering van werkzaamheden en het contact met opdrachtgevers is professioneel. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden wordt altijd een hoog kwaliteitsniveau nagestreefd.

VHM Audit wil een organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. Zo houden wij onze dienstverlening up-to-date en op een kwalitatief hoog niveau en zorgen we ervoor dat onze medewerkers een plezierige werkomgeving en goede toekomst hebben. Ook vinden wij het bij VHM Audit belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om zich in te zetten voor maatschappelijke doelen.

Kwaliteit​​

Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. VHM Audit heeft de ambitie om uit te blinken in deze dienstverlening door voortdurend te investeren in opleiding van onze medewerkers, in onze systemen en onze processen. Bij VHM Audit hechten we veel waarde aan ons intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van dienstverlening wordt bewaakt.

Ons team

VHM Audit PF Tobi 2210

Tobi Smit

Partner

VHM Audit PF Wilfred 2210

Wilfred van der Werf-van Dijk

Partner

VHM Audit PF Sebastiaan 2210

Sebastiaan Alting

Partner

VHM Audit PF Patrick Seijerlin 2210

Patrick Seijerlin - Volkers

Manager

VHM Audit PF Robin vd Berg 2210

Robin van den Berg

Controleleider

VHM Audit PF Omar Nasery 2210

Omar Nasery

Zelfstandig assistent accountant

VHM Audit PF Sanne vd Ziel 2210

Sanne van der Ziel

Zelfstandig assistent accountant

VHM Audit PF Lisa Polinder 2210

Lisa Polinder

Gevorderd assistent accountant

VHM Audit PF Thyago Talen 2210

Thyago Talen

Beginnend assistent accountant

VHM Audit PF Rombout Westra 2210

Rombout Westra

Beginnend assistent accountant

VHM Audit PF Johan 2211

Johan Holtland

Beginnend assistent accountant

VHM Audit PF Wesley 2306

Wesley de Vries

Beginnend assistent accountant

VHM Audit PF Julien Derksen

Juliën Derksen

Beginnend assistent accountant

VHM Audit PF Anoniem Icoon

Glenn van Beekum

Stagiair

VHM Audit PF Anoniem Icoon

Nelrickson Martina

Stagiair

Onze diensten en services

VHM Audit B.V. is breed inzetbaar in de financiële sector.

Wettelijke controle jaarrekening

Iedere onderneming is verplicht een jaarrekening op te stellen. In bepaalde gevallen is de onderneming wettelijk verplicht een accountantscontrole te laten uitvoeren.

Bekijken
Vrijwillige controle jaarrekening

Naast de wettelijke controle voert VHM Audit ook vrijwillige controles uit bij veel bedrijven die (nog) geen wettelijke verplichting hebben.

Bekijken
Beoordeling jaarrekening

Als uw onderneming niet verplicht is een wettelijke controle te doen en een vrijwillige controle niet de gewenste toegevoegde waarde biedt, kan een beoordelingsopdracht een goed alternatief zijn.

Bekijken
Overige controle en assurance opdrachten

Onze ervaring met het controleren en beoordelen van financiële overzichten komt goed van pas bij alle werkzaamheden waarbij financiële gegevens en processen moeten worden onderzocht.

Bekijken

Partners: