Home
Nieuws
Nieuwe collegas

woensdag 25 mei

Nieuwe collega's

BR102883

De afgelopen tijd zijn twee nieuwe collega’s gestart bij VHM Audit: Patrick en Thyago. Wij stellen ze graag aan je voor!

Patrick Seijerlin-Volkers

Patrick heeft ruim vijf jaar gewerkt bij EY accountants op de afdeling Financial Services. Hij is een doorgewinterde Formule-1-fan en mist dan ook geen wedstrijd.

Sinds zomer 2021 is Patrick VHM Audit komen versterken in de functie van controleleider. Patrick is sterk in vaktechniek en ziet geen fout over het hoofd. Daarnaast is hij enthousiast te krijgen voor ieder uitje en sportevenement. Patrick heeft het theoretische deel van de opleiding tot Register Accountant voltooid en bevindt zich momenteel in het laatste jaar van zijn praktijkopleiding. Het einde is in zicht!

BR102771

Thyago Talen

Thyago is een rasechte Epenaar en is in februari 2022 gestart als HBO stagiair bij VHM Audit. Thyago start vanaf september met het traject HBO Duaal. Wij wensen je hierbij heel veel succes Thyago!

VHM Audit is altijd op zoek naar nieuw talent. Lijkt het jou ook leuk om voor VHM Audit te werken? Bekijk dan eens onze vacaturepagina.

Vind je dit artikel interessant?

Artikel delen