Home
Nieuws
Wijzigingen vhm

dinsdag 17 mei

Wijzigingen VHM

BR103180

Structuurwijzigingen

Sinds eind 2020 is VHM Audit verzelfstandigd van vhm accountants- en belastingadviseurs. We hebben hiervoor gekozen om in te kunnen spelen op huidige en toekomstige wijzigingen in het accountantsvak, waaronder het onafhankelijk kunnen blijven opereren en het verduidelijken van de scheiding tussen controle, samenstel, administratieve dienstverlening en advies.

Voor de uitvoering van non-assurance-opdrachten werkt VHM Audit nog nauw samen met vhm accountants- en belastingadviseurs in Epe, Genemuiden en Veenendaal. Dit omvat onder andere het voeren van administraties, het opmaken van jaarrekeningen, het verrichten van fiscale aangiften en het uitvoeren van fiscale en overige advieswerkzaamheden. 

Vanaf 2020 was T.B. (Tobi) Smit RA enig aandeelhouder van VHM Audit. Om de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening van VHM Audit te waarborgen zijn per 1 januari 2022 Sebastiaan Alting en Wilfred van der Werf-van Dijk toegetreden als aandeelhouders. Samen met Tobi vormen zij de komende jaren het managementteam van VHM Audit.

Het doel voor de komende jaren is om verder te groeien als audit-only-kantoor via bestaande samenwerkingen en door het zoeken naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

BR102883 1

Nieuwe huisstijl

Omdat VHM Audit is afgesplitst is het ook tijd voor een nieuwe look. Onze huisstijl, logo’s, beeldmateriaal en uitingen zijn vernieuwd en passen helemaal bij ons team. Waarom? VHM Audit bestaat uit een fris, ambitieus en enthousiast team wat wel blijkt uit de foto’s op onze website. We hebben ons laten ondersteunen, inspireren en verrassen door marketingbureau Brainpink. Wij willen Brainpink bedanken voor het prachtige resultaat.

Naast een nieuwe huisstijl was het ook tijd voor een nieuwe, eigen website. Op de website schenken wij aandacht aan wie VHM Audit is en stellen we onze medewerkers voor. Verder vertellen we hier hoe wij werken, welke diensten we verrichten, wat de ervaringen van onze klanten zijn en nog veel meer. Omdat VHM Audit ook internationaal georiënteerd is wordt er op de nieuwe website ook aandacht besteed aan het het internationale netwerk IECnet. Daarnaast is ook het beeldmateriaal vernieuwd en geactualiseerd.

Vind je dit artikel interessant?

Artikel delen